1 Temmuz 2011 Cuma

FIRINDA KABUKLU.BAHARATLI TAZE PATATES


Bir önceki postta yazdığım tazepatatesleri fırında baharatlı elma dilimi pişiridm ama bir farkla kabuklu olarak.Patatesler çok taze olduğu için kabuklarıda incecik.
Patatesleri öncelikle çok güzel yıkayıp topraktan arındırdım,sonra büyükleri dilimleyip küçükleri tüm bırakarak derin bir kaba aldım.Üzerine biraz zeytinyağı,tuz,karabiber,biberiye,pulbiber,kekik ilave edip karıştırıdım ve kızarana kadar fırınladım çok lezzzetli oldu.Ana yemeklerin yanına özellikle et yemeklerinin yanına nefis bir garnitür oluyor yada kahvaltı sofralarına farklı bir lezzet .
Mutlaka deneyin afiyet bal şeker olsun.  

Hiç yorum yok: