3 Aralık 2011 Cumartesi

KAVURMA


Kurban etimizden kavurma yaptım.Tarife ne gerek var değilmi bencede yok sadece sunum farklılığını göstermek istedim.Baton kek kalıbının dibine folyo yada streç kaplayın en alta kavurmayı üstüne pilavı hafifçe bastırrark koyun ve  servis tabağına ters çevirdiğinizde folyoyu alın etler üstte kalacak nasıl fena değil değilmi.Esenkalın

4 yorum:

Erguvan Vakti dedi ki...

Çok güzel,ellerine sağlık,sevgiler:)

yemekbiraşk dedi ki...

ELLERİNE SAĞLIK CANIM SUNUM ŞIK OLMUŞ
SEVGİLER

Ayla dedi ki...

ee ne denilir buna simdi?, 10 numaraaa tabii ki !!!

muko dedi ki...

Erguvan vakti çok teşekkür ederim
Seval çok teşekkür ederim
Ayla çok teşekkür ederim
esenkalın