30 Nisan 2012 Pazartesi

DUKAN USULÜ KEK

Dukan diyetindeyim 10 hafta sürmesi gereken seyir dönemindeyim 6. haftadayım şu ana kadar 5 kilo verdim az verdim biliyorum ama spor yapmadığım için sanırım böyle oldu neyse ben bunada razıyım:))4 kilo daha verebilirsem tamamdır.
işte dukan diyetine ait bir tarif geliyor .bu kekler harika oluyor kızlar ve tatlı ihtiyacınızı gideriyor.günlük yemeniz gereken yulaf kepeği miktarına göre bölüp yiyebilirsiniz.Bu yüzden muffin kalıplarında pişirirseniz hesaplamak daha kolay olur üstelik yanınızda taşımakta kolay olur.
malzemeler
-2 yumurta
-3 çorba kaşığı toz tatlandırıcı(takitaform60 kullanıyorum aspartam içermiyor)
-3 çorba kaşığı yağsız yoğurt
-yarım paket kabartma tozu
-6 çorba kaşığı yulaf kepeği
-tarçın veya vanilya esansı
yumurta sarılarını ve aklarını ayrı kaplara alın,akları bir çimdik tuzla kar haline getirene kadar çırpın,yumurta sarılarını ve diğer malzemeleri iyice karıştırın en son kar haline getirdiğiniz yumurta aklarının söndürmeden yavaşça kek harcına karıştırın.İsterseniz tepsiye isteseniz muffin kalıplarına koyup
170 derecede 25 dak.pişirin.
Afiyet olsunnnn  ve kilo vermeye devam

5 Nisan 2012 Perşembe

ŞŞŞŞTT BLOG SAHİBESİ DUKAN DİYETİ YAPIYOR :))))

Valla oldu oldu buda oldu hayatımda ilk kez diyete girdim aldığım kilolar sonucunda çookk eski yıllarda yaptığım plansız tek 1 diyetim hariç uyguladığım ilk diyet programı bu oldu 2 hafta bitmek üzere şimdilik devam ettirebiliyorum bakalım sonuçlandırabilecekmiyim zaman zaman size diyette uyguladığım tarifleri yayınlamak istiyorum çünkü bu diyeti uyugularken çok lazım oluyor.
şimdilik bukadarcık bir yazı ile size durumu haber edeyim dedim sonuçları size yazıcam .
Şuana kadar 2,5 kilo kadar verdim ama daha çok vermiş gibi hissediyorum.Ölçülerimi almadan başlamıştım bundan sonra ölçülerimide takip edicem ve size yazıcam (ölçülerimi değil tabiki kaybettiğim ölçüleri yazıcam:))))
görüşmek üzereeee esenkalın